Uitnodiging: Online Eilandcafé Vlieland

Uitnodiging: Online Eilandcafé Vlieland

Een bericht vanuit de Gemeente Vlieland: 22 juni: online eilandcafé Vlieland

Onlangs kon u als inwoner of vakantiehuiseigenaar meedoen aan een enquête over duurzaam verwarmen van woningen op Vlieland. Als u interesse heeft in dit onderwerp kunt u ook deelnemen aan het online Eilandcafé Vlieland dat plaatsvindt op dinsdag 22 juni. De bijeenkomst wordt georganiseerd door onderzoeksbureau Citisens in samenwerking met de gemeente Vlieland.

Het programma ziet er als volgt uit:

19:30- 19:45: gezamenlijke opening

Tijdens de opening van de bijeenkomst vertellen we meer over het programma en doel van de avond.

19:45- 21:00: verdiepende gesprekken in kleine groepen

Tijdens de verdiepende gesprekken wordt ingegaan op wat u belangrijk vindt rondom het onderwerp 'duurzaam verwarmen'. In kleine groepen gaat u onder begeleiding van een gespreksleider in gesprek over één subthema. Na 20 minuten schuift u door naar een andere gespreksleider voor een nieuw onderwerp.

We spreken onder meer over financiering (hoe betalen we deze transitie), samenwerking (wie doet wat - gemeente, wijken en inwoners) en ambities (wat willen we bereiken en wanneer). Uiteraard krijgt u ook de mogelijkheid om andere vragen in te brengen. De uitkomsten van het gesprek worden verzameld.

21:00 - 21:15: afsluiting

Bij de afsluiting van de avond vertellen de gespreksleiders eerst kort wat u als belangrijkste punten heeft aangedragen tijdens de avond. Daarna wordt uitgelegd wat de vervolgstappen zijn en wat er met de uitkomsten van de gesprekken wordt gedaan.

Registreren voor deelname

Om digitaal deel mee te kunnen doen aan het Eilandcafé, is het belangrijk dat u zich aanmeldt via het aanmeldformulier. Ga naar: https://bit.ly/3uKr9JO

Heeft u nu al een vraag? Neem dan contact op met Citisens, via info@citisens.nl

Aanmelden kan nog tot en met 20 juni!

Voor vragen, suggesties, verbeteringen en ondersteuning staat de deur van de OVV uiteraard altijd open voor haar leden.

Winkeliers nemen contact op met Robin van Wakeren
Horeca ondernemers met Ilmar Vermeulen of Diede Westers
Duurzaamheid en bedrijventerrein Ate Dijkstra
Algemeen contact via secretariaat@ovvlieland.nl