Uitnodiging: Virtual Island Summit op Vlieland

Virtual Island Summit op Vlieland

Een bericht vanuit de organisatie van Virtual Island Summit op Vlieland

Deze week vindt de Virtual Island Summit plaats! Dit is een online evenement dat georganiseerd is door het kennisplatform Island Innovation (https://islandinnovation.co/) & Islands of Innovation. Dit evenement bestaat uit een week vol met informatieve online sessies over duurzaamheids-onderwerpen die relevant zijn voor eilanden wereldwijd en zo ook voor Vlieland. Deze sessies kun je online volgen of later terugkijken door te registreren via https://islandinnovation.co/virtual-island-summit-2021/#register-now.

In het kader van deze informatie week is er op Vlieland ook een fysieke bijeenkomst over duurzaamheid georganiseerd. Hier zal de kennissessie "Innovation and the Future of Tourism” van de Virtual Island Summit getoond worden op een groot scherm, dit gaat over over casussen over Duurzaam Toerisme op eilanden. Hierna zal er een discussie plaatsvinden over verduurzaming op Vlieland. Verder is er gelegenheid om te netwerken onder het genot van kosteloze consumpties.

Graag verwelkomen wij jullie op donderdag. Wil je hier ook bij zijn? Stuur dan een (reply)mail naar summitvlieland2021@gmail.com. Vergeet hierbij niet je naam en contactgegevens te vermelden. Vanwege corona zijn er beperkt plaatsen dus geef je snel op! Mocht je nog iemand weten die deze avond ook erg interessant zal vinden dan willen wij je vragen deze mail naar hem of haar door te sturen. Voor meer informatie kan er telefonisch contact opgenomen worden met het onderstaand nummer.

Zie hier de flyer: VIRTUAL ISLAND SUMMIT 2021 VLIELAND

Informatie:

Locatie: Brouwerij Fortuna, Fortweg 10, Oost-Vlieland
Datum & Tijd: Donderdag 9 september 2021, 19:00-23:00
Kosten: kosteloos, consumpties inbegrepen
Aanmelden via: mailen naar summitvlieland2021@gmail.com

Voor meer informatie: 06-38261642

Met vriendelijke groet, Bonnie Lewtas & Etienne Wilkens

Voor vragen, suggesties, verbeteringen en ondersteuning staat de deur van de OVV uiteraard altijd open voor haar leden.

Winkeliers nemen contact op met Robin van Wakeren
Horeca ondernemers met Ilmar Vermeulen of Diede Westers
Duurzaamheid en bedrijventerrein Ate Dijkstra
Algemeen contact via secretariaat@ovvlieland.nl