Vul in! Vragenlijst impact Coronavirus

Beste leden,

Vanaf heden zullen we meer nieuwsberichten gaan delen via onze eigen website en Chainels en minder gebruik maken van E-mail. Alle leden zijn met hun E-mailadres ingeschreven voor updates van de OVV.

U kunt uw voorkeuren hiervoor wijzigen via het mailtje dat u ontvangt bij een update of uw gegevens laten verwijderen door een verzoek te sturen aan secretaris@ovvlieland.nl.

Beste leden,

De Toerisme Alliantie Friesland (TAF) vraagt jullie hulp om de impact van het coronavirus op toeristische ondernemers in Fryslan inzichtelijk te maken! De deadline hiervoor was vandaag, maar is verlengd tot a.s. donderdag. We willen jullie vragen om de vragenlijst in te vullen.

De maatregelen tegen het coronavirus raken het toerisme in Fryslân erg hard. Zoals vorige week aangekondigd, TAF in beeld brengen welke economische gevolgen de coronacrisis heeft voor de toeristische ondernemers. Hierdoor kan de TAF – samen met jullie als stakeholders -  zich nog beter inzetten voor de ondernemers en het herstel van de Friese gastvrijheidseconomie bespoedigen. De TAF heeft samen met het European Tourism Futures Institute (ETFI – www.etfi.nl) van NHL Stenden Hogeschool een online vragenlijst opgesteld. Deze is grotendeels gebaseerd op (met toestemming) een vergelijkbaar onderzoek in de provincie Zeeland.

Hier is de vragenlijst: https://www.ynbusiness.nl/vragenlijst-impact-coronavirus/